Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اطلاعیه شماره ۱ ستاد انتخابات کشور، تاریخ برگزاری انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و زمان استعفای مقامات موضوع ماده ۲۹ قانون اعلام شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در اطلاعیه شماره ۱ ستاد انتخابات کشور، تاریخ برگزاری انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و زمان استعفای مقامات موضوع ماده ۲۹ قانون اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن اطلاعیه شماره (۱) انتخابات سال ۱۴۰۰ به شرح ذیل است:

ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (علیه السلام) به آگاهی هم میهنان عزیز می رساند با توکل به خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر (عج)، انتخابات میاندوره ی یازدهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی در روز جمعه تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در پنج حوزه ی انتخابیه به شرح زیر برگزار می شود:
۱)         حوزه ی انتخابیه ی «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» در استان تهران؛
۲)         حوزه ی انتخابیه ی «آستانه ی اشرفیه» در استان گیلان؛
۳)         حوزه ی انتخابیه ی «تفرش، آشتیان و فراهان» در استان مرکزی؛
۴)         حوزه ی انتخابیه ی «گچساران و باشت» در استان کهگیلویه و بویراحمد؛
۵)         حوزه ی انتخابیهی «بهار و کبودرآهنگ» در استان همدان.

همچنین در اجرای تبصره ۶ ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مراتب زیر اعلام میگردد:

اول:  ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه تاریخ ۸ فروردین ۱۴۰۰ آغاز و تا ساعت ۱۸ روز شنبه تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ (جمعاً به مدت ۷ روز) ادامه می یابد.

دوم: با استناد به ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اشخاص زیر به واسطه مقام و شغل خود از داوطلب شدن محرومند:

الف ـ اشخاص زیر از داوطلب شدن در حوزه های انتخابیه ی سراسر کشور محرومند مگر این که حداقل شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفاء نموده و به هیچ وجه در آن پست شاغل نباشند:

۱- رئیس جمهور و معاونین و مشاورین وی.
۲- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونین وی.
۳- مشاورین معاونین رئیس جمهور.
۴- رؤسای دفاتر سران سه قوه.
۵- وزرا و سرپرستان وزارتخانه ها.
۶- معاونین و مشاورین وزرا.
۷- مـدیران کل و سرپرستان ادارات کل وزارتخانه ها و مدیران کل حوزه وزارتی و رؤسای دفاتر وزرا.
۸- اعضای شورای نگهبان و هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات.
۹- رئیس قوه قضائیه و معاونین و مشاورین وی.
۱۰- رئیس دیوان عالی کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۱- دادستان کل کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۲- رئیس دیوان عدالت اداری و معاونین و مشاورین وی.
۱۳- رئیس سازمان بازرسی کل کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۴- رؤسا و سرپرستان سازمانها و ادارات کل و ادارات عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و جانشینان و معاونین آنان در سراسر کشور.
۱۵- رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی.
۱۶- رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی.
۱۷- استانداران.
۱۸- معاونین و مشاورین استانداران.
۱۹- فرمانداران.
۲۰- بخشداران.
۲۱- شهرداران و رؤسای مناطق شهرداری.
۲۲- رؤسا و سرپرستان سازمانهای دولتی.
۲۳- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی.
۲۴- اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل بانکها.
۲۵- اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل شرکتهای دولتی و وابسته به دولت که حیطه وظایف و اختیارات آنها به کل کشور تسرّی دارد.
۲۶- رئیس کل بانک مرکزی ایران و معاونین و مشاورین وی.
۲۷- رؤسـا و سـرپرستـان بنیادهای (مستضعفان، شهید، ۱۵ خرداد، مسکن)، کمیته امداد امام خمینی (ره)، نهضت سوادآموزی، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و رؤسای اتاق های بازرگانی و صنایع و معادن و تعاون ایران، معاونین و مشاورین آنان.
۲۸- شاغلین در نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات.
۲۹- اعضای شورای اسلامی  شهرها.
ب ـ اشـخاص زیـر از داوطلـب شـدن در حـوزه های انتخابیه قلمرو مأموریت خود محرومند مگر این که شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استـعفا نـموده و بـه هیـچ وجه در آن پست شاغل نباشند:
۱- ائمه جمعه دائمی.
۲-قضات شاغل در امر قضاء و رؤسای دادگستری شهرستان ها و استان ها.
۳- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استان ها و معاونین آنان.
۴- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استانداری ها و معاونین آنان.
۵- رؤسا و سرپرستان ادارات و سازمانهای دولتی و وابسته به دولت و معاونین آنان در استان و شهرستان.
۶- رؤسا و سرپرستان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اعم از دولتی و غیردولتی و رؤسا و سرپرستان واحدها و شعب آنها.
۷- اعضای هـیأت مـدیـره و مـدیـران عـامـل شـرکتهـای دولـتی و وابـسته به دولت در استان و شهرستان.
۸- سرپرستان مناطق و رؤسای شعب بانکها در استان و شهرستان.
۹- سرپرستان دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی در مرکز استان و شهرستان.
۱۰- مدیران مراکز صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
۱۱- اعضاء شوراهای اسلامی روستا.
۱۲- رؤسای اتاق های بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی و روسای اتاق های  اصناف و تعاون در استان.

ج ـ اعضای هیأتهای اجرائی و ناظرین شورای نگهبان در حوزه ی انتخابیه تحت مسئولیت خود.

سوم: به موجب تبصره ی ۱ این ماده، کلیه ی مقامات دارای عناوین همطراز با عناوین مذکور در بندهای «الف و ب» مشمول این ماده میباشند. تشخیص همطرازی، با سازمان امور اداری و استخدامی کشور است. علاوه بر آن، طبق تبصره ۵ این ماده، هر یک از مسئولین استانی و شهرستانی نظیر رییس ستاد اقامه نماز و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مشمول حکم فوق می گردند.

چهارم: بر اساس تبصره ی ۲ ماده ی ۲۹ کسانی که طبق قوانین استخدامی و یا تعهد خدمت،  استعفای آنان منوط به پذیرش آن از سوی مسئولین مربوطه باشد، قبول استعفا شرط است. استعفای پرسنل نیروهای مسلح نیز منوط به قبول فرماندهی کل قوا می باشد.

پنجم: کلیه ی اشخاصی که داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده و مشمول موضوع ماده ی ۲۹ می باشند، می بایست به هنگام ثبت نام، گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال خود در پست و مقام و مشاغل یاد شده را ارائه نمایند. قبول استعفا بعد از مدت تعیین شده جهت ثبت نام و اعلام داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد پذیرش مراکز ثبت نام نمی باشد.

ششم: بر اساس ماده ی ۷  قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیتهای انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، داوطلبان موظفند حسابی را نزد یکی از بانکهای دارای مجوز بانک مرکزی تعیین و هنگام ثبت نام ارائه دهند.

هفتم: بر اساس ماده ی ۸ قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیتهای انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، نامزدها موظفند شخصی را به عنوان نماینده ی مالی تعیین و به همراه مشخصات کامل وی در هنگام ثبت نام به وزارت کشور و یا فرمانداران مراکز حوزه انتخابیه معرفی نمایند.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی معاونین و مشاورین جمهوری اسلامی ایران ی مجلس شورای اسلامی حوزه ی انتخابیه ی استان و شهرستان ادارات کل ۲۹ قانون ثبت نام ماده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی طباطبایی در نشست ستاد انتخابات استان اظهار کرد: در جریان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که مرحله اول آن یازدهم اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، در اثر حضور پرشور مردم، ۱۷ راه یافته به مجلس شورای اسلامی مشخص شدند و دو نفر از کاندیداها به دور دوم این رقابت‌ها راه یافتند.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: دو نفر که حائز بیشترین آرا مردم شهرهای مشهد و کلات بودند، ۲۱ اردیبهشت‌ماه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا سهمیه پنجم حوزه مشهد هم از مجلس شورای اسلامی مشخص شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی بر توسعه اطلاع‌رسانی به مردم تاکید کرد و از رسانه‌ها و روابط عمومی‌های استان خواست تا با اطلاع رسانی به موقع، زمینه مشارکت حداکثری را در دور دوم انتخابات فراهم کنند.

طباطبایی با بیان این نکته که در دور اول انتخابات دو انتخابات همزمان مجلس و خبرگان رهبری برگزار شد، عنوان کرد: ۴۸۹ نفر در دور اول، کاندیدا بودند و زمان زیادی صرف شناسایی آنان و نوشتن نام کاندیداهای انتخاباتی، توسط رأی دهندگان در حوزه رأی گیری می‌شد.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی افزود: با توجه به اینکه در دور دوم، روند انتخاب کوتاه شده و صرفاً انتخاب بین دو نفر از کاندیداها است لذا زمان شناخت و معطلی رای‌دهندگان به مراتب کمتر شده و تعداد شعب اخذ رأی از مرحله اول نیز کمتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ۱۳ اردیبهشت‌ماه تبلیغات این دوره شروع خواهد شد و مناظرات و تبلیغات شخصی افراد از شبکه خراسان رضوی پخش خواهد شد.

طباطبایی اضافه کرد: افرادی که در فاصله زمانی بین اسفند و اردیبهشت‌ماه به سن رأی دادن رسیده‌اند و فقط افرادی که در این حوزه انتخابیه در دور قبل رأی داده باشند و یا اصلاً رأی نداده باشند، می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی که از شعب اخذ رأی دور قبل انجام دادیم، تعدادی از شعب اخذ رأی که با استقبال کمتری روبرو بود را ادغام کردیم لذا برای شهر مشهد ۱۰۲۰ شعبه و برای کلات ۴۴ شعبه اخذ رأی تدارک دیده شده که در حال آماده شدن است.

وی با بیان اینکه در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۱۰۶۴ شعبه اخذ رأی خواهیم داشت، ادامه داد: در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی بیش از ۱۸ هزار عوامل اجرایی که مجدداً آموزش آن‌ها شروع شده به فرآیند برگزاری انتخابات کمک خواهند کرد.

گفتنی است؛ در این جلسه صلاحی فرماندار کلات و ناصری معاون فرماندار مشهد با توجه به تجربه کسب شده در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات سال‌های گذشته، برنامه جامع شهرستان را به منظور برگزاری باشکوه انتخابات تشریح کردند.

کد خبر 6094397

دیگر خبرها

  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • ۹ روز مانده به انتخابات ۲۱ اردیبهشت
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه اصفهان
  • آغاز زمان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در زنجان 
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائم شهر
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟
  • نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت